Kattryd

Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Dagsmeja

Av Camilla - 5 mars 2009 08:12

Våren är på väg det känns i luften, mildare vindar och plusgrader gör att snön här på Kattryd har smält bort, nu är det nästan barmark överallt, gräset lyser igenom på åkrarna och vägarna är vårmjuka då kjälen håller på att gå ur marken. Hästarna har också vårkänslor och fåglarna kvittrar i högan sky.

Vår prins är tillbaka på Kattryd och gör sig hörd, han pratar hela tiden. Igår när jag red ut så gnäggade han när vi lämnade gården och gnäggade när vi kom tillbaka, han gnäggar när vi går in i stallet och han gnäggar så fort vi pratar eller rör oss i stallet....hur mysig som helst. Gnägget är inget gällt hemskt skrik utan ett litet hö hö hö....som går rätt in i hjärtat och bara ett bevis på att han talar om att "hallå, här är jag"!


Dagarna går fort och det är redan torsdag en bit in i mars. Idag vaknade jag av ett brummande och marken skakade nästan....hm nu har bygget satt igång och sovmorgon var inte att tänka på...men Clara har sovmorgon, hon älskar sin nya sovkorg som hon fick på sin 1-årsdag....den är jättegoooo och hon vill gärna ligga och gotta sig i den, (mellan alla bus). Det kliar väldigt i den damens tänder så igår hade hon fått tag i en tidning....och strimlat den så det låg papper över hela köket...jättekul matte....se va duktig ja varit och svansen gick som en propell...haha. Nä nu måste jag skynda iväg...jag och Helge ska åka till Kungsbacka....tjingeling!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se