Kattryd

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

En hjärtedag

Av Camilla - 14 februari 2009 17:58

En mysigare dag va längesen jag hade. Vaknade imorse utav en liten go röst, "Milla" ä du vaken....Sebastian lät klarvvaken....mmm kollade på klockan...06.30...nä ja är inte vaken, det är fortfarande natten sa jag och så somnade vi igen. Klockan 7 kunde han inte hålla sig längre och började busa me Clara i sängen och jag fick ge mig och gå upp. Vi möttes av Magnus som varit ute och fodrat hästarna...(han ä bäst) i hallen och så gjorde vi i ordning världens frukost. Kaffe, flingor, macka, juice....ja han skulle ha fram de mesta. Färdigätna så gick vi ut och släppte ut kusarna som faktiskt stod och sov när vi kom ut till stallet, de hade sovmorgon, tyckte de va skönt en lördamorgon. Det sprack upp ganska tidigt och solen strålade från en klarblå himmel. Hästarna som inte är klippta fick gå utan täcke och de va ju sååå sköönt...rulla, rulla och pälsen blir sååå fin.

Så har dagen varit i stort hela denna alla hjärtans dag, bara rått om alla mina hjärtan. Och nu ska jag fortsätta me de hela kvällen också....för nu vankas det hjärtemat....tjingeling!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se