Kattryd

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Renovering

Av Camilla - 21 januari 2009 20:41

Åååå idag känner jag mig som en ny människa, iallafall i huvet. Det har varit dags länge att göra något åt frisyren som egentligen nu inte var någon frisyr längre. Så idag har det varit renovering av kalufsen, klippning färgning och slingning....sen var det en annan människa i spegeln, helt fantastiskt, vilken tur att det finns människor som kan sånt där med färg och klipp. Dagen började 04.20 då något ylade utanför sovrumsfönstret, hundarna skulle hjälpa till och ylade och skällde ikapp och det blev ett herrans hallå i sovrummet....haha, man är ju inte så pigg just vi denna tid på dygnet men det var bara att gå upp och kolla va det var. Utanför höll två rådjursbockar på att göra upp, satan vilket läte de har, inte nog med att de skäller detta var genomskärande,ilande i hela kroppen. Trodde räven hade tagit våran kisse Skrållan eller nåt. Lyckades dock somna om efter detta uppvaknande och fick sova nån timma till. Hundarna har fått fnatt, idag sprang de ikapp och jagade varandra i stort sett två timmar, sen var det sopkvasten som fick sig en duvning då de tog i var sin ända och drog, drog och drog, hur kul kan de vara....haha. Sen var det rejs på höskullen, hoppade par över takstolarna....de som ligger på bjälklaget, de hoppade inte i taket...hiihi 

Men jag kan säga att nu ligger båda och sussar sött i soffan jämt husse! Var ute i em och red en tur i skogen me Helgemannen, idag var en dag då allt var farligt, även den egna skuggan...haha. Red förbi ranchen i Varvhult och där stod det två brunetter....haha. Fler som varit hos frissan och som nu tillhör den brunettska klubben, jättefint! Brunetter har också kul....va så säkra....haha. Imorgon ser jag fram emot hoppträning me Anna, laddad ända ner i tårna.Hoppas lilla Helge är det också, och ja, med tanke på humöret idag så är han det. Nä nu ska jag återgå till min renoveringsplanering..... ....tjingeling!

/Milla

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 januari 2009 21:12

Kikar bara in och säger hej!

http://husprojektet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se