Kattryd

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Sovit gott

Av Camilla - 14 januari 2009 19:54

I natt var den första natten på flera månader som jag verkligen har sovit gott, och det var de små pillernas förtjänst tror jag, så gott att få vakna och känna att man har sovit. Andra dagar jag vaknar är det som jag går i en dvala och är trött hela tiden. Men idag var en ny dag och ny energi har kommit in i min kropp. Ryggen gör fortfarande ont men inte på långa vägar som igår. Pillren funkar för rygg och sömn men är nog inte lika bra för magen..;)

Solen tittade ju fram lite idag och genast blev luften klarare och goare, inte så råkallt som det varit.Idag har varit min lediga dag och jag har bara varit hemma och inte gjort nånting alls, det är skönt att få ladda batterierna, en promenad me hundarna gjorde susen, jag skrattar nästan hela tiden för Clara är helt tokig, hon får sina russelryck medans Selma bara står och kollar, "va håller du på me"...haha.


Helge fick ett stick i pälsen av veterinären idag så imorgon ska han ta det lite lugnt. Jag fick fram klippmaskinen och skalade av all hans päls, det var dags nu, för snart börjar de fälla och då ska man ju helst inte klippa dem. Så nu har jag en musfärgad häst istället för en bajsbrun. Magnus fixade till paddocken ikväll så nu är den ridbar igen efter att ha legat under ett istäcke. Kanske man kunde sätta skridskor på hästarna istället vid den här istiden. Nä, nu ska jag ge min pållar lite nattamat....tjingeling!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se