Kattryd

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Ont, ont det gör ont

Av Camilla - 13 januari 2009 21:56

Började min dag hos farbror läkarn som visserligen var kvinna men också en bra sådan. Det är ju inte ofta nuförtiden som läkarna är bra men jag råkade träffa på just en sådan idag. Jag brukar ju inte vara den som gnäller men jag har gått för länge nu med en värkande rygg och just igår så gjorde det så ont att till och med jag var tvungen att erkänna, dags att besöka läkaren. Sagt och gjort, imorse satt jag där eller rättare låg jag där som ett collie, men efter undersökning och en del gymövningar på britsen kändes det bättre. Så efter en halvtimmes besök gick jag ut ur undersökningsrummet rakryggad och med ett recept i handen på smärtstillande piller som jag ska ta så jag får sova om natten. Så nu ska jag ta ett piller ikväll och hoppas på att få sova en hel natt. Kanske även den andra värken försvinner....vem vet?! Och det är inte bara jag som har fått gymnastik idag, även hästarna har blivit knådade vilket de uppskattade ganska väl. De åmade sig och gäspade på löpande band, alla förutom Helge såklart, han ska ju alltid sura när L-G känner på honom. Han är ju såå känslig den lille Helge, grabb som han är....hihi. Åsa var här med sin fina lilla häst, och hon stod helt oberörd när L-G knådade hennes rygg, (kollade mest in matte när hon snaskade morot) snacka om att brudar tål mer än grabbar!

Det är alltid lika kul att se när han knådar och jobbar med hästarna, de blir så coola och avslappnade. I övermorgon är det äntligen hoppträning för Anna igen. Det blir Nisse som ska hopptrimmas och han behöver ut och luftas lite, börjar bli väl hemmatam. Det ska bli kul att träffa både Anna och alla ryttarkollegor igen efter julledigheten, ett himla gott gäng är det som är med och tränar! Nä, dags att ta piller och kojsa.....tjingeling.

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se